Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ακολουθία Αποκαθηλώσεως στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων

Ανακοινώσεις διάφορες30.04.2024 | 9:04 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων, τη Μεγάλη Παρασκευή θα τελεσθεί στη 1:00 το μεσημέρι η Ακολουθία του Εσπερινού της Αποκαθηλώσεως Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου. Θα ακολουθήσει στις 2:00 το μεσημέρι η Λιτάνευση του Επιταφίου εντός του Κοιμητηρίου όπου ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης θα αναπέμψει επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων αδελφών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης