Παρασκευή 23.02.2024 | Εορτάζουν: Πολύκαρπος, Πολυκάρπης, Πολυκαρπία, Πολυκάρπη, Πολυκαρπίτσα, Πολυκαρπούλα,Πολυχρόνης, Πολυχρόνιος, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα

Ακόμη μία επιστημονική εκδήλωση από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ13.12.2019 | 3:49 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Ακόμη μια επιστημονική εκδήλωση πραγματοποιεί αύριο Σάββατο ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων. Συγκεκριμένα, από 09.00-15.00 το μεσημέρι, στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου ΑΝΑΝΤΙ City Resort, θα πραγματοποιηθεί επιστημονική ημερίδα με ομιλητή τον Αναπληρωτή Καθηγητή της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ κ. Αγγελόπουλο Χρήστο. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν σχετίζονται με το γνωστικό αντικείμενο της οδοντιατρικής ακτινολογίας και θα παρουσιαστούν όλες οι νέες εξελίξεις στο χώρο αυτό. Και αυτή η ημερίδα είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα της  Συνεχούς Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων ,το οποίο έχει εκπονηθεί και εκτελείται υπό την εποπτεία της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, βάσει του οποίου οι συμμετέχοντες μοριοδοτούνται.

Οι επιστημονικές εκδηλώσεις του Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων θα συνεχιστούν με τη νέα χρονιά-ήδη έχουν προγραμματιστεί δύο για το πρώτο τρίμηνο του 2020-καθώς η ανάγκη για συνεχή βελτίωση του επιπέδου γνώσεων με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου αποτελεί βασικό γνώμονα της διοίκησης του συλλόγου.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η εταιρεία οδοντιατρικών ειδών Αποστολίδης και το ξενοδοχείο ΑNANTI City Resort. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Οδοντιατρικός Σύλλογος, παρά ότι πρόκειται για έναν επιστημονικό κλάδο που εξαρτάται σημαντικά από την οικονομική κατάσταση των υπολοίπων πολιτών, έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει κορυφαίες επιστημονικές διοργανώσεις στην περιοχή μας, στρέφοντας την προσοχή του κόσμου της επιστήμης στα Τρίκαλα ως έναν τόπο που μπορεί να φιλοξενήσει με ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχή αντίστοιχες διοργανώσεις.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης