Σάββατο 04.12.2021 | Εορτάζουν: Βαρβάρα, Ρούλα, Ρίτσα, Βαρβάρω, Βαρβαρούλα, Βαρβαρίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα

Aκόμη πιο κοντά στη διακοπή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ29.05.2020 | 12:44 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Δε διαφαίνεται επανεκκίνηση για την Football League που ετοιμάζει την επόμενη κινησή της με φόντο τον τερματισμό της σεζόν

Καμία πρόθεση, τουλάχιστον σε επίπεδο πλειοψηφίας, για την επιστροφή στη δράση δεν προέκυψε στην τηλεδιάσκεψη της Football League.

Μολόνοτι στην «ατζέντα» ήταν το θέμα της ενημέρωσης για το υγειονομικό πρωτόκολλο που συμβαδίζει με την έναρξη των προπονήσεων και κατ’ επέκταση της επανέναρξης, η κουβέντα αναλώθηκε περισσότερο ως προν τον τερματισμό της σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό το θέμα που συζητήθηκε ήταν ξεκάθαρα η επικύρωση της βαθμολογίας καθώς και ο τρόπος που θα γίνει αυτή ως προς τους υποβιβασμούς.

Οι ΠΑΕ της FL έχουν ήδη έτοιμη την επόμενη κίνησή τους και σε συνεννόηση με τη διοργανώτρια αρχή και το νομικό της τμήμα σκοπεύει να καταθέσει συγκεκριμένο αίτημα στην ΕΠΟ, κάνοντας χρήση της περίφημης τροπολογίας Αυγενάκη που δίνει το δικαίωμα στις λίγκες να αποφασίσουν για τα του οίκου τους.

Τι θα περιλαμβάνει η «πρόταση»; Τερματισμό της σεζόν χωρίς υποβιβασμούς. Με λίγα λόγια να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα αλλά να μην υποβιβαστεί καμία από τις 4 ομάδες βάσει της προκήρυξης.

Το «χωρίς υποβιβασμούς» είναι ένα σκέλος που θα «παίξει» έντονα τις επόμενες ημέρες κι αυτό διότι είναι διαφορετική η «ακύρωση» της σεζόν και κάτι άλλο ο τερματισμός χωρίς να πέσει κανείς, ειδικότερα από την στιγμή που η SL2 ετοιμάζεται να επιστρέψει ακολουθώντας την SL1.

Η εύλογη απορία έπειτα από τις εξελίξεις αυτές είναι μία: Εφόσον δε θα πέσει κανείς, τι θα γίνει με τους προβιβασμούς; Επίσης, επειδή όλα είναι ντόμινο, δίχως κάποια ουσιαστική ένδειξη αναδιάρθρωσης οι πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής που θα παίξουν;

Όπως και να έχει η αναμονή για τις οριστικές εξελίξεις είναι ο καλύτερος δρόμος.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης