Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Β. Σποράδων με τη Θεσσαλονίκη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ20.03.2024 | 10:09 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Σύσκεψη με το Υπουργείο Ναυτιλίας το μεσημέρι της Τετάρτης

Το θέμα της επαναδρομολόγησης ταχύπλοου πλοίου που θα συνδέει τις Βόρειες Σποράδες με τη Θεσσαλονίκη μπαίνει στο στόχαστρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Υπουργείου Ναυτιλίας σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί μετά από σχετικό αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας κατόπιν πρότασης των δημάρχων Σκοπέλου και Αλοννήσου και θα πάρουν μέρος ο Υπουργός και ο Γ.Γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας κ.κ. Χ. Στυλιανίδης και Κυριαζόπουλος αντίστοιχα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γ. Αναστασίου, καθώς και οι δήμαρχοι Σκοπέλου, Σκιάθου, Αλοννήσου και διαδικτυακά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Την πρόθεση του να συμμετάσχει έχει εκφράσει και ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας. Έχουν επίσης κληθεί να συμμετάσχουν οι βουλευτές της Μαγνησίας.
Αντικείμενο θα είναι η επαναδρομολόγηση ταχύπλοου πλοίου για τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Β. Σποράδες με τη σημαντική υποστήριξη στο αίτημα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στ. Αγγελούδη, ο οποίος σημειώνει ότι η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Β. Σποράδων δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους από 25.000 τουρίστες από τη Θεσσαλονίκη να επισκέπτονται τουριστικούς προορισμούς της Θεσσαλίας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης