Τετάρτη 03.06.2020 | Εορτάζουν: Ιερία, Ιέρεια, Υπατία, Υπατή, Υπατούλα, Πατούλα

“’Ακυρο» από τον Α.Ο Τρίκαλα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ17.05.2020 | 11:55 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωσε, όπου ενημέρωσε ότι η πρότασή του για αναδιάρθρωση στάλθηκε στα αρμόδια όργανα (ΕΠΟ, Λεωνίδα Λεουτσάκο, Λευτέρη Αυγενάκη)

Ακόμη, όπως αναφέρει την συγκεκριμένη πρόταση την υπέγραψαν οι 11 ΠΑΕ της Football League ενώ οι ΑΟ Τρίκαλα, Ιωνικός και Νίκη Βόλου δεν αποδέχτηκαν να υπογράψουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Μετά από την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με το σύνολο των ομάδων που απαρτίζουν την Football League με πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με μοναδικό θέμα συζήτησης το φλέγον ζήτημα της εκ νέου αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο πως προχωρήσαμε σήμερα Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 στην κατάθεση της ολοκληρωμένης πρότασης στους αρμόδιους φορείς και συγκεκριμένα στον προέδρο της Football League κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο, στον Υφυπουργό Αθλητισμού  κ. Λευτέρη Αυγενάκη και την ΕΠΟ.

Την πρόταση υπέγραψαν οι κάτωθι ομάδες:

-Καλαμάτα

-Καβάλα

-Ασπρόπυργος

-Διαγόρας

-Ιάλυσος

-Τρίγλια

-Θεσπρωτός

-Αιγάλεω

-Βέροια

-Ιεράπετρα

-Ολυμπιακός Βόλου

Ενώ δεν αποδέχτηκαν να υπογράψουν οι:

-Τρίκαλα

-Ιωνικός

-Νίκη Βόλου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΚΕΦΙΡ ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΟΔΥ - ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ ΕΟΔΥ - ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΧΩΝΙΑ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΟ. Nature Spot e-shop ΕΟΔΥ - ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ