Τετάρτη 05.10.2022 | Εορτάζουν: Χαριτίνη, Χαριτίνα, Χαρίτη, Τίνα, Χαρά, Μεθοδία, Ερμογένης

Αλ. Τσίπρας: Οι βασικοί άξονες της επόμενης μέρας και επίθεση σε Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ27.09.2019 | 4:31 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τους βασικούς άξονες της Πολιτικής Διακήρυξης της επόμενης μέρα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, οι εργασίες της οποίας θα ολοκληρωθούν το Σάββατο.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κ. Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη μας υπενθύμισε: Ότι στο Μάτι είχαμε ένα ακραίο φαινόμενο και ότι η τραγωδία οφείλεται στη κλιματική αλλαγή. Ότι η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα. Ότι το προσφυγικό είναι μια ευρύτερη γεωπολιτική κρίση, είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε λέγοντας: Μας υπενθύμισε, ότι η Ελλάδα με τη συμφωνία για την αναδιάρθρωση του χρέους που πέτυχε το 2018, έχει πλέον ένα καθαρό διάδρομο δεκαετίας. Συγχαίρω τον «Μητσοτάκη Νέας Υόρκης». Είπε αυτά που έπρεπε στη Νέα Υόρκη, αν ήθελε να τον λάβουν στα σοβαρά οι συνομιλητές του.

Μας υπενθύμισε, ότι η Ελλάδα με τη συμφωνία για την αναδιάρθρωση του χρέους που πέτυχε το 2018, έχει πλέον ένα καθαρό διάδρομο δεκαετίας. Συγχαίρω τον «Μητσοτάκη Νέας Υόρκης». Είπε αυτά που έπρεπε στη Νέα Υόρκη, αν ήθελε να τον λάβουν στα σοβαρά οι συνομιλητές του, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Να μην έχουμε αυταπάτες δεν θα είναι Μητσοτάκης Νέας Υόρκης θα είναι Μητσοτάκης εσωτερικού», είπε και πρόσθεσε ότι αλλά θα λέει στο εσωτερικό της χώρας και άλλα θα λέει έξω.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης