Σάββατο 08.05.2021 | Εορτάζουν: Αρσένιος, Αρσένης, Αρσενία, Αρσίνα, Αρσινόη, Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μήλιος, Μήλης, Μηλιώ, Μηλιά, Μηλίτσα

«All About Dance 5 – Love Edition» από τον XOTdance

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ30.06.2018 | 7:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο XOTdance  του ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ετοιμάζεται για το πιο λαμπερό σόου στην πόλη μας. Την Κυριακή 1/7/18 & ώρα 9 μμ. στο υπαίθριο θέατρο του Φρουρίου Τρικάλων έρχεται η μουσικοχορευτική παράσταση της χρονιάς αφιερωμένη στον έρωτα, το ‘’All About Dance 5 – Love Edition’’.

Ο έρωτας λοιπόν έχει την τιμητική του σε χορογραφίες εμπνευσμένες όσο ποτέ από τους καθηγητές  της, Ραφαέλας Μάνου, Βασίλη Μακρή και Κάτιας-Νανάς Μάνου ενώ θα συμμετέχει τραγουδώντας και ερμηνεύοντας τον ‘’έρωτα’’ ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, μια τεράστια φωνή, ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος. Για πέντε συνεχή χρόνια οι μουσικοχορευτικές παραστάσεις του All About Dance του XOTdance  αποτελούν θεσμό, την μεγαλύτερη γιορτή του χορού στην πόλη μας  παρασύροντάς τους εκατοντάδες θεατές που κατακλύζουν το θέατρο σε ρυθμούς Σύγχρονου χορού, Μοντέρνου, Jazz, Latin, Tango, Salsa, Kizomba, Hip Hop και Zumba Fitness!

Mια σκηνή… οι χορευτές αλλάζουν, το ίδιο και οι μουσικές, οι χορογραφίες και τα κουστούμια…ένα παραμένει σταθερό: ο ΕΡΩΣ… ο ΕΡΩΤΑΣ ως κινητήριος δύναμη να μετατρέψει ο χορευτής  το σώμα του σε τέχνη! Θα λάβουν μέρος εκατοντάδες χορευτές του XOTdance στο πιο λαμπερό σόου στην πόλη μας.

Χορηγοί του ’’All About Dance 5 – Love Edition’’ είναι Baila είδη χορού, Τράπεζα Θεσσαλίας, τα Ζαχαροπλαστεία ΜΕΛΙΣΣΑ, THEMIS TRIKALIOTIS & Co Ανδρικό ντύσιμο, Επιμελητήριο Τρικάλων, Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων, ΑΣΣΟΣ Ταχυφαγείο, ΤΡΟΦΟΖΗΝ Ελ. Μπιλιάλης,  ΈΝΑ & ΚΑΤΙ Γ. Μπουλογεώργος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop