Σάββατο 02.07.2022 | Εορτάζουν: Ιουβενάλιος, Ιουβενάλης, Γιουβενάλης, Ιουβεναλία

Αλλαγή σκυτάλης και νέοι στόχοι στο Δ. Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ30.08.2019 | 2:46 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στο Υπαίθριο Θέατρο του Δήμου Μετεώρων  η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Αλέκου, του νέου δημοτικού συμβουλίου και των Προέδρων και των συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων.

Την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής και τον αγιασμό για τη νέα θητεία τέλεσαν οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Σταγών και Μετεώρων και Τρίκκης και Σταγών, Θεόκλητος και Χρυσόστομος, με παρόντες τους εκπροσώπους των πολιτικών και αυτοδιοικητικών αρχών του νομού Τρικάλων. Εμφανώς συγκινημένος για την εμπιστοσύνη που έδειξαν τόσο στο πρόσωπό του όσο και στο συνδυασμό του ο δήμαρχος Μετεώρων κ. Αλέκος, τόνισε «Με τη σημερινή ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής, αρχίζει ένας νέος κύκλος, ένα νέο κεφάλαιο για το Δήμο μας, για το Δήμο Μετεώρων. Προχωράμε όλοι μαζί με αγάπη για ένα Νέο Ξεκίνημα, με όρεξη, ζήλο, μεράκι με στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας. Οι συνεργάτες μου και εγώ θα δώσουμε όλη την ικμάδα των δυνάμεων μας,  και είμαι σίγουρος πως θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προς όφελος όλων των Δημοτών.

Είμαστε γνώστες των δυσκολιών, ξέρουμε τα προβλήματα της πόλης αλλά και των χωριών. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πρέπει άμεσα να δοθούν λύσεις, για αυτό θα αρχίσουμε αμέσως  την εργασία,  έχοντας σύμμαχους  την εμπειρία, τη γνώση, την όρεξη και την προσφορά προς το συνάνθρωπο. Σε αυτή μας την προσπάθεια σας θέλουμε όλους δίπλα μας, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις, χωρίς παρωπίδες και διακρίσεις».

Τα πρώτα βήματα

Στην ομιλία του ο νέος δήμαρχος Μετεώρων αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που θέτει η νέα δημοτική αρχή αναφέροντας «Ξεκινάμε ρίχνοντας το βάρος στην οργάνωση και την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους Δημότες. Στην καθημερινότητα του πολίτη, στην καθαριότητα, στους χώρους πρασίνου, στις παιδικές χαρές, στην αποκατάσταση των δικτύων ύδρευσης». Ο κ. Αλέκος, δεν παρέλειψε να δεσμευτεί έναντι των συνδημοτών του και για τη δρομολόγηση δύο μεγάλων και σημαντικών έργων για την περιοχή, και συγκεκριμένα σε αθλητικές εγκαταστάσεις που αφενός θα βοηθήσουν σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων αλλά και από την άλλη μπορούν να ανοίξουν νέες προοπτικές για τα ορεινά του δήμου Μετεώρων. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «Δρομολογούμε σε πρώτη φάση δυο μεγάλα έργα, την κατασκευή και λειτουργία Δημοτικού κολυμβητηρίου στην Καλαμπάκα και την κατασκευή και λειτουργία προπονητικού κέντρου στον Ασπροπόταμο».

Ανακοίνωση Αντιδημάρχων

Στη διάρκεια της ορκωμοσίας ανακοινώθηκαν οι αντιδήμαρχοι και συγκεκριμένα: Οικονομικών Αντώνης Τούλας, Καθαριότητας Βασίλης Τσίκαρης, Αθλητισμού Γιώργος Θώμος, Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρης Κόττης, Γιώργος Παπανικολάου Α Τομέα, Έργων Νικόλαος Φωλίνας, Στέφανος Θεοχάρης Β Τομέα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή