Πέμπτη 29.07.2021 | Εορτάζουν: Θεόδοτος, Θεοδότης, Θεοδότη, Καλλίνικος, Καλλινίκης

Αλλαγή σκυτάλης στα Σαράγια

ΑΘΛΗΤΙΚΑ09.07.2019 | 1:42 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

‘Επειτα από τρία χρόνια με άκρως επιτυχημένη παρουσία στην τεχνική ηγεσία των Σαραγίων, ο Τέο Λιούλιος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα

Η θητεία Λιούλιου στους πράσινους συνδυάστηκε με πολύ καλά πλασαρίσματα στο βαθμολογικό πίνακα και ανάδειξη αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών ωστόσο ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να χωρίσουν οι δρόμοι ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Βέβαια, ο Τέο Λιούλιος παραμένει φίλος για όλους στον Α.Ο.Σ και αυτό φαίνεται και από την παρακάτω ανακοίνωση της ομάδας:

“Ο Α.Ο. Σαραγίων εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας, κ. Τέο Λιούλιο, για το έργο του και τη συνεισφορά του στον Σύλλογο, τα τρία τελευταία χρόνια.

Ο κ. Λιούλιος δεν ήταν μόνο προπονητής αλλά συνεισέφερε στην οργάνωση και την λειτουργία του Συλλόγου μας και πάνω από όλα έγινε μέλος της οικογένειας των Σαραγίων και θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες της ομάδος και στο μέλλον.

Φίλε Τέο σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον Σύλλογό μας και σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία”

 

Νέος τεχνικός ο Κορομπλής

Εν συνεχεία ο Α.Ο Σαραγίων ανακοίνωσε το νέο τεχνικό της ομάδας που θα είναι ο Δημήτρης Κορομπλής.

Αναλυτικά:

Παράλληλα η διοίκηση του Α.Ο. Σαραγίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως νέος προπονητής στην ομάδα μας αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Κορομπλής, τον οποίο καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Σαραγίων και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες. Ο κ. Κορομπλής θα έχει την απόλυτη στήριξη μας σ’ αυτή την προσπάθεια, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με γερές βάσεις που θα πρωταγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία των Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop