Κυριακή 04.12.2022 | Εορτάζουν: Βαρβάρα, Ρούλα, Ρίτσα, Βαρβάρω, Βαρβαρούλα, Βαρβαρίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα

Αλλαγή σκυτάλης στην Εφορία Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ26.02.2019 | 4:47 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Όπως είχαμε προαναγγείλει κάποιες ημέρες πριν, η Εφορία Τρικάλων αλλάζει προϊστάμενο και στη θέση του κ. Διονύση Κατσαρού, ενός αξιόλογου διευθυντή που κατάφερε να φέρει εις πέρας ένα σημαντικό και δύσκολο έργο, έρχεται η νέα προϊσταμένη κα Δήμητρα Τσιτσιπά.

Η απόφαση είναι πλέον επίσημη και δημοσιευμένη, ενώ υποδιευθυντής είναι ο κ. Γιάννης Τρέλης. Η διαδικασία της αλλαγής της φρουράς στην εφορία Τρικάλων είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό. Ανάλογα βήματα είχαν γίνει σε πολλές ΔΟΥ ανά τη χώρα, ωστόσο αυτή των Τρικάλων καθυστέρησε αρκετά, μιας και επρόκειτο για δύσκολη απόφαση.

Αυτό γιατί ο απερχόμενος προϊστάμενος, εν μέσω της πιο δύσκολης φάσης της κρίσης, με τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις να είναι ραγδαίες, κατάφερε να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο. Από την άλλη, και η διαδικασία μέσα από αλλεπάλληλες συνεντεύξεις και αξιολογήσεις καθυστέρησε σημαντικά.

Η αλλαγή στη θέση του προϊσταμένου, σύμφωνα με όσα έχουμε πληροφορηθεί, ήταν σχεδόν αποφασισμένη κάποιες εβδομάδες πριν ωστόσο μόλις χθες ανακοινώθηκε επίσημα.  Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Διονύση Κατσαρό, τόνισε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία με τους συναδέλφους του, αλλά και το επίπεδο της διοίκησης που ασκήθηκε στη ΔΟΥ Τρικάλων όλα αυτά τα χρόνια.

Να σημειωθεί ότι πλέον, ανοίγει μια νέα εποχή και για την εφορία Τρικάλων με τις μεγαλύτερες προκλήσεις να έρχονται αυτή τη φορά στη δομή των υπηρεσιών, που αλλάζουν σημαντικά σύμφωνα με τα σχέδια της κεντρικής διοίκησης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης