Πέμπτη 08.12.2022 | Εορτάζουν: Πατάπιος

Άλλαξε όψη το δημοτικό σχολείο Μεγαλοχωρίου

ΤΟΠΙΚΑ12.10.2022 | 5:23 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με δημιουργικές πινελιές και έργα ζωγραφικής στους εξωτερικούς τοίχους, το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Μεγαλοχωρίου υποδέχθηκε τον Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Την Τετάρτη το πρωί η εκπαιδευτική κοινότητα συναντήθηκε με τον κ. Παπαστεργίου, παρουσιάζοντας με περισσή χαρά τις όμορφες δημιουργίες στους τοίχους των σχολείων. Δύο μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, οι κ. Λίτσα Αλευρά και Ευαγγελία Πατσιαούρα, ανέλαβαν, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, τη διεύθυνση του σχολείου και τον σύλλογο, να παρουσιάσουν ένα όμορφο αποτέλεσμα που δίνει χρώμα στην καθημερινή εκπαιδευτική διαδικασία.
Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο Δήμαρχος Τρικκαίων ενημερώθηκε για πρόσθετες λύσεις που θα δοθούν σε ζητήματα βελτίωσης των υποδομών. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Τρικκαίων ολοκλήρωσε τον εξωτερικό ελαιοχρωματισμό και τοποθέτηση νέων κουρτινών στο Δημοτικό Σχολείο, καθώς και την ανακατασκευή στέγης, ελαιοχρωματισμός εξωτερικό και εσωτερικό στο νηπιαγωγείο.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, ο αντιδήμαρχος Γ. Καταβούτας, η τ. αντιδήμαρχος, Έφη Λεβέντη, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρ. Τρικάλης, ο πρόεδρος του συμβουλίου της Κοινότητας Μεγαλοχωρίου κ. Βαγγ. Τζέλης, οι διευθυντές των δύο σχολείων κ.κ. Στελ. Γκόγκος (Δημοτικό Σχολείο) και Μαριάννα Παλάγκα (Νηπιαγωγείο), οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό των σχολείων, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ν. Νταής και μέλη του Συλλόγου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης