Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αλλάζει η εικόνα της Καλαμπάκας

ΤΟΠΙΚΑ25.04.2024 | 9:05 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αλλάζει η εικόνα της Καλαμπάκας με τον Δήμο Μετεώρων να προχωρεί σε στοχευμένες, μικρές και μεγάλες, παρεμβάσεις τόσο στις εισόδους όσο και μέσα στην πόλη.

Εργασίες καλλωπισμού και ασφαλτοστρώσεις βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, με την περίοδο του Πάσχα να βρίσκει αλλαγμένη προς το καλύτερο την πόλη, ενόψει και της υποδοχής των επισκεπτών που θα βρεθούν στην περιοχή. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος όλο το προηγούμενο διάστημα πύκνωσε την παρουσία σε μέσα ενημέρωσης πανελλήνιας εμβέλειας, με στόχο την προβολή της περιοχής και της προσέλκυσης επισκεπτών.

Σε αυτό το πλαίσιο αύριο ο Δήμος προχωρεί στη φωταγώγηση του χώρου μπροστά από το «Ξενία» Καλαμπάκας. Όπως τονίζεται σε σχετική ενημέρωση «Ο Δήμος Μετεώρων την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 και ώρα 21:00 το βράδυ στο χώρο αναψυχής έμπροσθεν του «Ξενία» θα πραγματοποιήσει την τελετή φωταγώγησης του χώρου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του σχεδίου «ΦΩΣ ΠΑΝΤΟΥ» που έχει εκπονήσει και υλοποιεί η Δημοτική Αρχή και περιλαμβάνει την φωταγώγηση σημαντικών τοπόσημων της πόλης της Καλαμπάκας ανάμεσα στα οποία είναι ο Μητροπολιτικό Ναός του Αγίου Βησσαρίωνα, η Πλατεία Ρήγα Φεραίου, το Δημαρχείο κλπ. Το έναυσμα δίνεται από τον χώρο αναψυχής έμπροσθεν του «Ξενία» που διαμορφώθηκε και αναβαθμίστηκε επί Δημαρχίας του Δημητρίου Σακελλαρίου, καθώς μετά την παράδοση στην κυκλοφορία του νότιου τμήματος του Ε65 Λαμία – Καλαμπάκα, η περιοχή αναμένεται να αποτελέσει την κύρια πύλη εισόδου στην πόλη μας.  Η παρουσία όλων θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή».

Συνεδρίαση

Ταυτόχρονα την ερχόμενη Πέμπτη στις 20.15 θα συνεδριάσει και η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Μετεώρων, στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1.Ανάθεση εργασιών επέκτασης ηλεκτροφωτισμού στη ΔΕ Καλαμπάκας.

2.Έκδοση εντάλματος προπληρωμής και ορισμός υπολόγου για την αντιμετώπιση δαπάνης επέκτασης δικτύου ηλεκτροφωτισμού στη Δ.Ε Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων.

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, λόγω της ανάγκης ηλεκτροδότησης και διαμόρφωσης της δυτικής εισόδου της πόλεως, ενόψει των επικείμενων εορτών του Πάσχα, καθόσον αναμένεται μεγάλος αριθμός επισκεπτών να εισέλθει από αυτή, μετά την παράδοση στην κυκλοφορία του τμήματος του Ε-65.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης