Παρασκευή 12.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αλλάζει όνομα η «Τρίκαλα – Συμπολιτεία»

ΤΟΠΙΚΑ18.12.2018 | 6:27 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με το νέο έτος θα ξεκινήσει ο προεκλογικός αγώνας για τον Κωνσταντίνο Κρεμμύδα, ενώ θα αλλάξει και το όνομα του συνδυασμού, που δεν θα είναι «Τρίκαλα Συμπολιτεία» αφού στόχος είναι να αποτελέσει μια καινούρια προσπάθεια.

Αυτά δήλωσε χθες από την συχνότητα της Λέσχης 97,6. Ο κ. Κρεμμύδας τόνισε πως «στην πρώτη συνάντηση που κάναμε προτεραιότητα ήταν κάποια οργανωτικά θέματα, όπως τον χώρο στον οποίο θα στεγαστούμε. Έχουμε βρει το χώρο μας στην Ασκληπιού 24 στον 1ο όροφο, να είναι κοντά στις εργασίες μας και κοντά στο Δημαρχείο. Ο ουσιαστικός προεκλογικός αγώνας θα ξεκινήσει από το νέο έτος, ήδη όμως έχουμε καταγράψει πάνω 50 ονόματα υποψήφιων, και από αρχές Ιανουαρίου θα λέμε και ποια είναι τα ονόματα όσων είναι μαζί μας. Διεκδικούμε ευθέως το Δήμο Τρικκαίων και τον δημαρχιακό θώκο, και γι’ αυτό το ψηφοδέλτιο μας  θα είναι ένα πλήρες ψηφοδέλτιο».

Όσο για το όνομα του συνδυασμού είπε πως «το όνομα του συνδυασμού θα αλλάξει, δεν θα είναι ‘Τρίκαλα Συμπολιτεία’. Είναι μια καινούρια προσπάθεια, με καινούριους ανθρώπους και καινούριες συνεργασίες. Ο σκοπός μας είναι να δώσουμε ένα νέο στίγμα».

Δεν παρέλειψε πάντως, να αναφερθεί και στις σχέσεις με το Κίνημα Αλλαγής λέγοντας «με τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ είμαστε σε καλή επικοινωνία και θα λύσουμε αρκετά θέματα στις επόμενες ημέρες. Και με το Γιώργο Σπαθή θα βρεθούμε κάποια στιγμή, είναι λογικό να κάνουμε την  προσπάθεια για μια συστράτευση δυνάμεων».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης