Δευτέρα 20.03.2023 | Εορτάζουν: Κλώντια, Κλόντια, Κλαύδια, Κλό, Ροδιανός, Ροδινός, Ροδίνης, Ρόδης, Ροδιανή, Ροδιάνα, Ροδή, Ροδία

Άμεσα μέτρα για τους μικρομεσαίους

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ07.02.2023 | 5:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε ενημέρωση για τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ ο πρώην Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης τονίζει πως «Με αφορμή την συζήτηση που είχα με τον Πρόεδρο Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας την περασμένη Κυριακή τον κ. Γ. Καββαθά και την κοινή μας άποψη πως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες ζουν έναν πραγματικό εφιάλτη, τονίζω πως πρέπει να ληφθούν επιτακτικά μέτρα. Άμεσα μέτρα, ώστε να πάρουν ανάσα εκείνοι και οι επιχειρήσεις τους.

Μέτρα όπως: Διαγραφή μέρους της βασικής οφειλής και αποπληρωμή της υπόλοιπης σε 120 δόσεις, με χαμηλό ή μηδενικό επιτόκιο. Μέτρα για την ενίσχυση της ρευστότητας και μετατροπή της επιστρεπτέας προκαταβολής σε μη επιστρεπτέα. Κατάργηση του πτωχευτικού νόμου που ψήφισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ένταξη των μεσαίων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο ταμείο ανάκαμψης.

Οφείλουμε να στηρίξουμε υπέρ του δεόντως τους ανθρώπους που στηρίζουν μεγάλο κομμάτι της οικονομίας μας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ