Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αμετάκλητη η απόφαση Παρδάλη για αποχώρηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ16.05.2024 | 5:47 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

‘Οσοι ξέρουν καλά τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Κώστα Παρδάλη, αναφέρουν ότι για πρώτη φορά όλα αυτά τα χρόνια εμφανίζεται αποφασισμένος 100% να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο, κάτι το οποίο άλλωστε ανακοίνωσε και στους συνεργάτες του στο δείπνο της προηγούμενης Τρίτης.

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι το σύνολο των μελών του ΔΣ του Ερασιτέχνη θα ακολουθήσει τον πρόεδρο στην πόρτα της εξόδου,κάτι το οποίο θα ανακοινωθεί μέσω ανακοίνωσης που όλοι αναμένουμε προσεχώς.

Ωστόσο, μόνο ένας παράγοντας ίσως να μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα στην παραπάνω εξέλιξη. Δηλαδή η είσοδος κάποιων ατόμων στο διοικητικό σχήμα, τα οποία θα μπορούσαν να στηρίξουν την προσπάθεια της νέας αγωνιστικής σεζόν σε οικονομικό επίπεδο, προκειμένου η διοίκηση να ισχυροποιηθεί και η ομάδα να μπορέσει να κατέλθει με πρωταγωνιστικούς στόχους στη Γ’ Εθνική.

Από κει και πέρα, μέχρι και σήμερα δε φαίνεται ότι υπάρχει κάποιος που να έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον του είτε να αποκτήσει τον ΑΟ Τρίκαλα, είτε να εμπλακεί διοικητικά, παρά τα όσα ακούγονται δεξιά και αριστερά τις τελευταίες εβδομάδες.

Να σημειωθεί, ότι εάν δεν αλλάξει κάτι σε όλα τα παραπάνω, αρχικά θα υπάρξει η ανακοίνωση που είπαμε, όπου η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα αναφέρει και επίσημα την πρόθεσή της να αποχωρήσει , ενώ θα πρέπει να πραγματοποιηθεί και γενική συνέλευση των εγγεγραμμένων μελών, προκειμένου να επικυρωθεί η αποχώρηση του ΔΣ και να τρέξουν οι εξελίξεις για την επόμενη ημέρα.

Είναι σίγουρο ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν δρομολογηθεί όλα αυτά, καθώς από τον Ιούνιο η ομάδα πρέπει να μπει σε ένα νέο δρόμο, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, διότι οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις φέτος ξεκινούν πιο γρήγορα, λόγω και της συμμετοχής της στο κύπελλο Ελλάδος, όπου θα πρέπει πρώτα να δηλωθεί, όπως και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης