Δευτέρα 08.08.2022 | Εορτάζουν: Μύρων, Μύρα, Μίρκα, Τριαντάφυλλος, Τριανταφύλλης, Φύλλης, Φύλλιος, Τριανταφυλλένιος, Τριανταφυλλιά, Φύλλη, Φύλλια, Φυλλιώ, Φυλλίτσα, Τριανταφυλλένια, Ρόζα

ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η ΦΑΝΉ ΤΖΕΛΗ ΤΟΥ ΣΟΑΤ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ19.10.2020 | 9:54 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΥΟ

Αναχωρεί για το 1ο στάδιο της Ολυμπιακής Προετοιμασίας η Φανή Τζέλη με την Ολυμπιακή Ομάδα (Φανή Τζέλη – Νάσια Μητσοπούλου – Απόστολος Τεληκωστόγλου – Κωνσταντίνος Χαμαλίιδης) στη Σερβία – Βελιγράδι, όπου θα παραμείνουν για 10 περίπου μέρες και θα συνεχίσουν στην Γαλλία-Παρίσι, όπου θα συνεχιστεί μαζί με άλλες Ολυμπιακές Εθνικές Ομάδες για άλλες περίπου 10 μέρες, θα μεταβούν μετά Ιορδανία η Ισπανία και θα καταλήξουν στην Κροατία όπου θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων ως μέρος της προετοιμασίας. Κάπου εκεί θα ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της Ολυμπιακής Προετοιμασίας και θα επιστρέψουν περίπου προς τα τέλη Νοεμβρίου για λίγες μέρες ξεκούρασης και θα ανακοινωθεί το 2ο Μέρος.
Η Φανή Τζέλη σ’ αυτό το διάστημα προπονούνταν με τις οδηγίες του Νίκου Παϊταρίδη στο Δημοτικό Κλειστό που δούλεψε στο Τακτικό μέρος αποκλειστικά γιατί θέλαμε να ρίξουμε τους ρυθμούς αφού ο Κορωναίος ανέτρεψε την εξαιρετική της κατάσταση που βρίσκονταν πριν. Επίσης τεράστια η συμβολή του συνεργάτη του ΣΟΑΤ και εξαιρετικό επιστήμονα σε θέματα Φυσικής κατάστασης. Την αποστολή θα συνοδεύσουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Χ. Αλμασίδης και Θ. Ζηνέλης.
Ο Τρικαλινός Αθλητισμός και ο ΣΟΑΤ είναι περήφανοι που αθλητής τους είναι στην Ολυμπιακή Ομάδα, συμμετέχει στην Εθνική προσπάθεια για ένα Ολυμπιακό εισιτήριο, στην Φανή αλλά και στα άλλους 3 αθλητές μας γιατί ανταγωνίζονται μεγαθήρια και είναι φωτεινά παραδείγματα για που μπορούν να φτάσουν τα Ελληνόπουλα με την ψυχή τους.
Καλή δύναμη χωρίς τραυματισμούς και Πίστη στο Όνειρο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης