Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αναφορά για τα προβλήματα στη Βασιλική

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ23.04.2024 | 2:44 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης και Βασίλης Μεταξάς κατέθεσαν αναφορά για τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών με θέμα «Προβλήματα που προκύπτουν από την κατασκευή του δρόμου Ε65 και χρήζουν άμεση επίλυση στην Τ.Κ. Βασιλικής της ΠΕ Μετεώρων». Οι βουλευτές κατέθεσαν τις Επιστολές του Τοπικού Συμβουλίου Βασιλικής Νομού Τρικάλων και του Δήμου Καλαμπάκας, στις οποίες ζητούν ο παράδρομος του υπό κατασκευή δρόμου Ε65 να είναι πλάτους 8,00μ και ασφαλτοστρωμένος, να μεταφερθεί η καταργούμενη Γεώτρηση στη νέα θέση, που έχει επιλεγεί το ταχύτερο δυνατόν, να κατασκευαστεί νέα υπόγεια διάβαση και αναλύουν τους λόγους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης