Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αναφορά Σάκη Παπαδόπουλου για τις ασφαλιστικές εισφορές

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ07.02.2023 | 5:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αναφορά προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κατέθεσε ο Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ από κοινού με Βουλευτές του κόμματος με τίτλο «Δυσβάσταχτη η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών».¨

Όπως τονίζεται «Ο βουλευτής Τρικάλων Παπαδόπουλος Αθανάσιος, καταθέτει αναφορά προς τον κ. Υπουργό, με θέμα: «Δυσβάσταχτη η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών».

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων επισημαίνει, με σχετικό Υπόμνημά του, τα προβλήματα από την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και ζητάει μέτρα για την αποκατάσταση των αδικιών σε ότι αφορά τον κλάδο σε ζητήματα συνταξιοδοτικά και παροχών.

Παρακαλούμε, στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς σας, για την απάντηση σχετικά με τις ενέργειες του Υπουργείου για αποτελεσματική και οριστική επίλυση του θέματος».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης