Κυριακή 29.05.2022 | Εορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Ανακαλεί απόφαση το Δ.Σ. Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ30.11.2020 | 6:16 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε δια περιφοράς συνεδρίαση καλείται την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μετεώρων, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την ανάκληση απόφασης για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης νερού σε εταιρεία.

Το θέμα που θα συζητηθεί είναι: Ανάκληση της υπ΄αριθ. 201/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με την παραχώρηση-εκμίσθωση του δικαιώματος αποκλειστικής χρήσης και εμφιάλωσης-εμπορίας του πόσιμου ύδατος από την κοινοτική πηγή  «Γκούρα» της Κοινότητας Αμαράντου στην εταιρεία  «ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΙΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Μάλιστα, όπως σημειώνεται «Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, διότι με την εν λόγω απόφαση  δεν εκφράστηκε η αρχή της πλειοψηφίας και περαιτέρω θίγονται άμεσα τα συμφέροντα του Δήμου, λόγω μη καταγραφής στα πρακτικά σημαντικών εγγράφων για τη λήψη απόφασης που αίρουν τη νομιμότητά της».

Αξίζει να αναφερθεί πως νωρίτερα πως για το ίδιο θέμα και τους ίδιους λόγους συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μετεώρων. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που καλεί τα μέλη της επιτροπής «Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 13η δια περιφοράς έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μετεώρων στις  1 Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα  11:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο παρακάτω θέμα:

1.Ανάκληση της υπ΄αρ. 54/2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αναφορικά με την παραχώρηση-εκμίσθωση του δικαιώματος αποκλειστικής χρήσης και εμφιάλωσης-εμπορίας του πόσιμου ύδατος από την κοινοτική πηγή  «Γκούρα» της Κοινότητας  Αμαράντου στην εταιρεία  «ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΙΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, διότι με την εν λόγω απόφαση  δεν εκφράστηκε η αρχή της πλειοψηφίας και περαιτέρω θίγονται άμεσα τα συμφέροντα του Δήμου, λόγω μη καταγραφής στα πρακτικά σημαντικών εγγράφων για τη λήψη απόφασης που αίρουν τη νομιμότητά της.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης