Τετάρτη 25.05.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Ανακατασκευή του κεντρικού δρόμου της Λεπτοκαρυάς

ΤΟΠΙΚΑ04.04.2019 | 12:00 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Σε εργοτάξιο έχει μετατραπεί ο οικισμός της Λεπτοκαρυάς Τρικάλων με την περιφερειακή ενότητα Τρικάλων να ανακατασκευάζει το κεντρικό δρόμο που διαπερνά τον οικισμό και οδεύει προς Σωτήρα. Ο εν λόγω δρόμος, είχε υποστεί σημαντικές φθορές με τις ανάλογες επιπτώσεις στους διερχόμενους οδηγούς ενώ υπήρχε πάγιο αίτημα των κατίκων της περιοχής για βελτίωση. Ήδη δόθηκε στην κυκλοφορία για την πλήρη εξυπηρέτηση των οδηγών.

Από εκεί και πέρα, η διαδικασία της ασφαλτόστρωσης δεν σταματά εκεί. Με αίτημα και πάλι των κατοίκων και ώστε να αποφευχθεί η έντονη κίνηση των οχημάτων προς το λόφο της περιοχής, και η διέλευση οχημάτων μέσα από τον οικισμό αλλά και μπροστά από το σχολείο, ασφαλτοστρώνεται ένα μικρό κομμάτι μεν δρόμου, αλλά ιδιαίτερα σημαντικό δε, ώστε να διοχετεύεται η κίνηση από εκεί.

Όπως τόνισε ο κ. Μιχαλάκης, ήταν ένα αίτημα των κατοίκων της περιοχής δίκαιο,  και για το λόγο αυτό, και με το που το επέτρεψαν και οι καιρικές συνθήκες, ανέλαβαν δράση τα συνεργεία για να μπορέσουν να το ολοκληρώσουν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μιας και παραμένει ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι του οδικού δικτύου της περιοχής.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης