Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Ανακοίνωση διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Ανακοινώσεις διάφορες08.11.2019 | 10:59 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΔΕΔΔΗΕ
Διεύθυνση Περιφέρειας Κ.Ε.
Περιοχή Τρικάλων
Θεοδοσοπούλου & Τζουμαγιάς
42100 Τρίκαλα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 10-11-2019
ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
α. Από ώρα 07:30 – 11:30 στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Τσιτσάνη, 21η Αυγούστου, Ηρώων Αλβανικού Μετώπου, Κολοκοτρώνη, Τσιτσάνη και περιλαμβάνει τμήματα των παραπάνω οδών καθώς και τμήματα των οδών: Τζαβέλα, Γαμβέτα, Γλάδστωνος, Μιαούλη, Κλεμανσώ, 28 Οκτωβρίου, Χαιροπούλου, Καραϊσκάκη και Διονυσίου έως Ζάππα.
β. Από ώρα 11:00 – 14:30 στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Κανούτα, Κοραή, Άννης Κομνηνής, Καρανάσιου, Ιουλ. Αδάμ, Χατζηγάκη, Κανούτα και περιλαμβάνει τμήματα των παραπάνω οδών καθώς και τμήματα των οδών: Ιουλ. Αδάμ, Χατζηγάκη, Κανούτα έως Ζαχαροπλαστείο Πάλλας επί της οδού Βύρωνος.
γ. Από ώρα 08:00 – 09:30 στα χωριά Κρηνίτσα, Λογγάκι, Παλαιόπυργο, Λιόπρασο, Λαγκαδιά, Ελληνόκαστρο, Αγρελιά, αριστερά και δεξιά της οδού Ζαβλανίων, καθώς τα αλώνια Μπάρας και το Κολυμβητήριο Τρικάλων.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες, πρέπει μετά τη διακοπή, να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης