Τρίτη 25.01.2022 | Εορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγόριος, Γόλης, Γρηγορία, Μαργαρίτης, Μαργαρίτα

Ανακοίνωση για διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος της ΔΕΔΔΗΕ

Ανακοινώσεις διάφορες07.05.2019 | 11:12 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΔΕΔΔΗΕ
Διεύθυνση Περιφέρειας Κ.Ε.
Περιοχή Τρικάλων
Θεοδοσοπούλου & Τζουμαγιάς
42100 Τρίκαλα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 9-5-2019
1. ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
α. Από ώρα 07:30-11:00 στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Αντισθένη, Δάμωνα, Αντιγόνης, Αλκμάνος, τμήμα της οδού Φλαμουλίου από το Νο 50 έως την οδό Αντισθένη, καθώς και στην περιοχή του Ξυλουργείου ΜΠΑΝΤΖΙΟΥ.
β. Από ώρα 11:00-15:00 στην περιοχή της Αγ. Μονής που περικλείεται από τις οδούς: Κυβέλης, Ειρηναίου, Λυκούργου, Ικάρων, Ευκλείδου, Νιόβης, Αναξαγόρα, καθώς τμήμα της οδού Φλαμουλίου από το Νο 27 έως το Νο 50.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020