Κυριακή 17.01.2021 | Εορτάζουν: Αντώνιος, Αντώνης, Τόνης, Νάκος, Αντώνας, Αντωνάκος, Αντωνάκης, Τόνυ, Αντωνία, Αντωνούλα, Τόνια, Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης

Ανακοίνωση λειτουργίας Γραφείων Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων

Ανακοινώσεις διάφορες22.09.2020 | 1:38 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων ανακοινώνεται ότι, εξαιτίας των συνεχώς αυξανομένων κρουσμάτων covid-19 στην περιοχή μας, τα γραφεία της Μητροπόλεως θα λειτουργούν από εδώ και στο εξής κατά τις ημέρες Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή από ώρα 10 π.μ. έως 12 το μεσημέρι.
Η τοπική μας Εκκλησία, με πρώτο τον Επίσκοπό της, διαισθανομένη τον κίνδυνο και την ανησυχία που έχει προκληθεί στο ευσεβές της πλήρωμα, λαμβάνει αυτή την απόφαση με σκοπό την αποφυγή περαιτέρω εξαπλώσεως του ιού. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργίας των γραφείων θα ισχύει μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Σημειώνεται ότι, όπως σε κάθε κλειστό χώρο, έτσι και στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, το κοινό θα πρέπει να εισέρχεται φορώντας την μάσκα προστασίας. Τονίζεται, βεβαίως, ότι πέρα από κάθε υγειονομικό μέτρο που ορθώς λαμβάνεται, για τους Χριστιανούς η ύψιστη και πρωτεύουσα βοήθεια είναι η πίστη, η προσευχή και συμμετοχή στα μυστήρια της Εκκλησίας μας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop