Σάββατο 24.02.2024 | Εορτάζουν: Θεόδωρος, Θοδωρής, Θόδωρος, Θεοδώρα, Δώρα, Θοδώρα, Δωρούλα, Ντόρα

Ανακοίνωσε πέντε και πάει για τον έκτο το τοπικό ΠΑΣΟΚ

ΤΟΠΙΚΑ30.01.2023 | 6:47 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πέντε από τους έξι υποψηφίους βουλευτές Τρικάλων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στις εθνικές εκλογές ανακοίνωσε η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή.

Πρόκειται για τους Γιώργο Ηλιάδη, ελευθεροεπαγγελματία, Ιωάννα Καρρά, κτηνοτρόφο, Χρήστο κωστούλη, οικονομολόγο – λογιστή, Σωτήριο Μπλέτσα, αρχιτέκτων μηχανικό και Γιώργο Οικονόμου, ψυχίατρο.

Μετά από εισήγηση της προαναφερόμενης επιτροπής ανακοινώθηκε πανελλαδικά το 82% των υποψηφιοτήτων, σχεδόν 350 υποψήφιοι, από τους 400 συνολικά που είναι η πληρότητα των ψηφοδελτίων.

Η διαδικασία επιλογής των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ήταν μία ανοιχτή διαδικασία η οποία έγινε με βασικούς άξονες τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, την αξιοποίηση του πιο ικανού ανθρώπινου δυναμικού σε κάθε νομό, την ανανέωση στα πρόσωπα και την αύξηση της συμμετοχής των νέων.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής πρωτοπορεί καθώς είναι το πρώτο κόμμα που ανακοινώνει επίσημα τα ψηφοδέλτια του και κάλεσε όλους τους υποψήφιους βουλευτές «να δώσουν έναν εκλογικό αγώνα με πολιτικά επιχειρήματα, αξιοπρέπεια και πολιτισμό, γιατί διαχρονικά αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί το έκτο πρόσωπο που θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του νομού Τρικάλων, όπως και τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος ανά νομό.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης