Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ανακοίνωση από το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»

Ανακοινώσεις διάφορες30.04.2024 | 8:55 πμ

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ», ενημερώνει και καλεί τις συνδρομήτριες και φίλες του Σωματείου ότι η τέλεση του Ιερού Ευχελαίου, θα πραγματοποιηθεί την Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου και ώρα 5 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.

Από το Δ.Σ.