Παρασκευή 24.03.2023 | Εορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγόριος, Γόλης, Γρηγορία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ανακοινώσεις διάφορες18.02.2023 | 1:46 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας
Περιοχή Τρικάλων
Θεοδοσοπούλου & Τζουμαγιάς,
421 32 Τρίκαλα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:
ΚΥΡΙΑΚΗ 19/02/2023
1. Από ώρα 08:30 – 12:00 στη Κρηνίτσα και στο Αρδάνι, όχι τα χωριά, στο δρόμο από Κρηνίτσα προς Αρδάνι αριστερά και δεξιά, τα βουστάσια, χοιροστάσια, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, Φ/Β, αρδευτικά, (αλλαντικά Ντιροκάλτση, αλουμίνια Τότσιος, κτηνοτροφική μονάδα Όυτρας, έπιπλα Κόρδα), καθώς και τμήμα του χωριού Παλαιόπυργος προς Αρδάνι.
2. Ολιγόλεπτη διακοπή 08:30 – 08:45 και 11:45 – 12:00 στα χωριά, Λογγάκι, Κρηνίτσα, Παλαιόπυργος, Λαγγαδιά, οικ. Κοκκόνα, Λιόπρασο, Ελληνόκαστρο, Αγρελιά, από Άγιο Νεκτάριο οδός Ζαβλανίων αριστερά και δεξιά, Αλώνια Μπάρας, φυλακές Τρικάλων, ξενοδοχείο ΑΝΑΝΤΙ, μύλος Καραγιώργου.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης