Τρίτη 21.03.2023 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Ανακοίνωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος

Ανακοινώσεις διάφορες19.02.2023 | 2:10 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας
Περιοχή Τρικάλων
Θεοδοσοπούλου & Τζουμαγιάς,
421 32 Τρίκαλα
ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:
ΔΕΥΤΕΡΑ 20-02-2023
1. Από ώρα 08:00 – 10:00 στα Τρίκαλα στην οδό Πύλης, δεξιά και αριστερά μετά τα οικοδομικά υλικά Σπύρου, ξυλουργείο Βρατσίστας, πρώην τυπογραφείο Κρούπη, εξατμίσεις Μπακώσης, αλουμίνια Μπαρούτας, φυτά Καραούλας, ανταλλακτικά Αλεξίου, σιδηρουργείο Μπαρούτα
ΤΡΙΤΗ 21-02-2023
1. Από ώρα 08:00 – 12:00 στο Μεγαλοχώρι, τμήμα του χωριού απέναντι από ψυγεία Λαναρά, τα ψυγεία Λαναρά, δεξιά και αριστερά του δρόμου Μεγαλοχώρι Πατουλιά, θερμοκήπια Τζέλη, Φ/Β, αρδευτικά.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ