Σάββατο 29.01.2022 | Εορτάζουν: Βαρσιμαίος, Βαρσάμης, Βαρσαμία, Βαρσάμω, Βαλσάμω, Βαλσαμία

Ανακοίνωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος

Ανακοινώσεις διάφορες19.11.2021 | 11:56 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Διεύθυνση Περιφέρειας Κ.Ε.
Περιοχή Τρικάλων
Θεοδοσοπούλου & Τζουμαγιάς
421 00, Τρίκαλα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:
KΥΡΙΑΚΗ 21-11-2021
α. Από ώρα 08:00-15:30 στους συνοικισμούς: Αριστερά και δεξιά του Περιφερειακού δρόμου Λαρίσης-Πύλης, από το τέρμα της οδού Πατουλιάς έως τον κόμβο Ριζαριού (Βιολογικός Καθαρισμός Μάντρες, Μουσικό Γυμνάσιο). Αριστερά και δεξιά στην οδό Πατουλιάς από τα ψυγεία του Τάχου, έως τον Περιφερειακό Λαρίσης-Πύλης. Επίσης στον Εθνικό Τρικάλων Λαρίσης το οίκημα της FORD, το διπλανό οίκημα με τα ανταλλακτικά, και το ΚΤΕΟ Κουτσονάσιος.
β. Από ώρα 08:00-15:30 στους συνοικισμούς: Αριστερά και δεξιά του δρόμου από τον κόμβο Ριζαριού έως τον κόμβο Λόγγου, καθώς και ο οικισμός Ριζαριού.
γ. Από ώρα 08:00-15:30 στους συνοικισμούς: Αριστερά και δεξιά του δρόμου στην οδό Πατουλιάς μετά τον Περιφερειακό Λαρίσης-Πύλης βιοτεχνίες Γαλάνης, Μπετόν Παπακώστα Μαρκαντάς.
δ. Από ώρα 08:00-08:15 και 15:15-15:30 στους συνοικισμούς: Αριστερά και δεξιά του δρόμου στην οδό Πατουλιάς και τους καθέτους προς Λαρίσης έως τον Περιφερειακό Λαρίσης-Πύλης καθώς στον Εθνικό Τρικάλων-Λαρίσης μετά τον κόμβο προς Κλιάφα.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020