Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ανακοίνωση Δήμου Πύλης

Ανακοινώσεις δημοσίου10.11.2023 | 9:20 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΠΕΡ/ΝΤΟΣ, ΠΟΛ/ΜΙΑΣ
& ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 775
ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ Τ.Κ. ΠΥΛΗΣ»
Σας ενημερώνουμε για την ανάρτηση του Β2 σταδίου της μελέτης «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ Τ.Κ. ΠΥΛΗΣ» όπου έχουν επέλθει οι απαραίτητες τροποποιήσεις και προσαρμογές που απορρέουν από την Θεώρηση της Μελέτης Γεωλογικής καταλληλότητας στο πλαίσιο της διαδικασίας έγκρισης της πολεοδομικής μελέτης προκειμένου να είναι εφικτή η έγκρισή της.
Αναρτώνται τα σχέδια της πολεοδομικής μελέτης προκειμένου να ενημερωθούν οι ιδιοκτήτες και να υποβάλουν τυχόν ενστάσεις.
Τυχόν ενστάσεις μπορούν να υποβάλλονται μέσα σε προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών από την δημοσίευση της δημοσιοποίησης, ήτοι έως και Παρασκευή.
ΠΥΛΗ 09/11/2023
Ο ΑΝ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Δ/NΣΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης