Τρίτη 17.05.2022 | Εορτάζουν: Ανδρόνικος, Ανδρονίκη, Ιουνία, Γιουνία, Σόλων, Σόλωνας, Σολόχων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟY ΣΥΛΛΟΓΟY ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ανακοινώσεις διάφορες04.05.2022 | 3:55 μμ

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 24 Τ.Κ. 42131 ΤΡΙΚΑΛΑ
ΤΗΛ. 2431026396 & 2431079226
FAX 2431079227
kstrikalon.gr, e-mail: kinigoi@otenet.gr

Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων ενημερώνει τα μέλη του ότι από 1η Μαΐου 2022 έως 30 Ιουνίου 2022 τα εκπαιδευτικά στην περιοχή ευθύνης μας περιορίζονται σε μια ζώνη εκγύμνασης έκτασης περιοχής Συκιάς Αγρελιάς δήμου Παλαιοκάστρου, στις θέσεις «Κούτουλο», «Κουτσερός», «Ισιώματα», «Λιβαδάκια», «Άγ. Παρασκευή» που οριοθετείται ως εξής: Ανατολικά με κεντρικό ρέμα «Νεοχωρίτης» από θέση “Μανάκου Μήλο”, “Σκάλα” μέχρι θέση “Στέλλα ίσιωμα” στη γέφυρα αγροτικού δρόμου Αγρελιάς Συκιάς. Βόρεια με αγροτικό δρόμο από γέφυρα στη θέση «Στέλλα ίσιωμα» προς εξωκλήσι Αγία Παρασκευή Συκιάς και δρόμο προς Λιόπρασο μέχρι τη θέση «Τραχιαψιά» και συνέχεια με ράχη προς τις θέσεις «Καλοργικά» «Κουρή», κάτω του οικισμού Λιοπράσου μέχρι τη θέση «Μπουζού». Δυτικά με επαρχιακό δρόμο από θέση «Μπουζού» προς Λαγκαδιά Παλαιόπυργο μέχρι τη διασταύρωση με αγροτικό δρόμο προς Ελληνόκαστρο. Νότια με γεωργικές καλλιέργειες στους πρόποδες υψώματος «Σκάλα» και με το ρέμα «Ξηροπόταμος» (Νταμάρια Βλάχου) μέχρι την κορυφογραμμή στο εικόνισμα «Άγ. Νικόλαος» και συνέχεια με το ρέμα «Ασπροκκλησιά» που διέρχεται από τη γέφυρα δρόμου προς περιοχή «Μπάρδα» και φθάνει μέχρι το ρέμα «Νεοχωρίτη».
Παρακαλούμε για την πιστή εφαρμογή της απόφασης του Δασαρχείου Τρικάλων, τμήμα Θήρας.