Παρασκευή 03.02.2023 | Εορτάζουν: Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Συμεών, Συμεώνης, Σύμος, Συμεωνή, Συμεωνία, Συμεώνα, Σύμη

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη χωρίς αναφορά σε Μαντζανά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ13.07.2022 | 8:24 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο Ερασιτέχνης ΑΟ Τρίκαλα λίγες ώρες μετά τη συμφωνία σύμπραξης με τον Παναγιώτη Μαντζανά εξέδωσε ανακοίνωση για τις τελευταίες εξελίξεις, όπου δεν αναφέρεται πάντως πουθενά το όνομα του Τρικαλινού επιχειρηματία.
Η ανακοίνωση:
Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ, μπροστά στον υπαρκτό και άμεσο κίνδυνο διάλυσης και αφανισμού της ιστορικής μας ομάδας, έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης και του ρόλου του, αποφάσισε ομόφωνα, να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου η αγαπημένη μας ομάδα, να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και να μην απαξιωθεί, συμμετέχοντας στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.
Στη λήψη αυτής της απόφασης, καίριο και καταλυτικό ρόλο διαδραμάτισαν οι δεσμεύσεις πολιτικών και οικονομικών παραγόντων της πόλης αλλά και απλών φιλάθλων, για καθολική στήριξη και οικονομική συνδρομή.
Η ανιδιοτελείς προθέσεις όμως του Δ.Σ., ακόμη δε και οι οικονομικές υπερβάσεις των μελών του δεν είναι αρκετές και με βεβαιότητα το εγχείρημα θα καταλήξει σε αδιέξοδο και αποτυχία, αν δεν τύχει της ευρείας αποδοχής, της συστράτευσης και της πραγματικής στήριξης όλων των τρικαλινών.
Με στόχευση την βιωσιμότητα της αναληφθείσας πρωτοβουλίας, απευθύνουμε δημόσιο κάλεσμα στήριξης. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε και έχουμε χρέος σε αυτό.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν αναλυτικά οι πρωτοβουλίες και δράσεις, που θα αναληφθούν, προς ευόδωση του παραπάνω σκοπού.
Για τον Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ
Το Δ.Σ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ