Τρίτη 20.04.2021 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αναμένοντας την ΚΥΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ03.11.2020 | 7:08 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Σήμερα (4/11) στις 13:00 το μεσημέρι θα συνεχιστεί το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες , η προσφορά της ΕΡΤ προς Σούπερ Λιγκ 2, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της κατηγορίας, πλησιάζει τα 2,8 εκατομμύρια ευρώ+ΦΠΑ.
Στην χθεσινή (3/11) τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισαν να περιμένουν την ΚΥΑ και αφού «ανάψει» πράσινο φως για σέντρα της Σούπερ Λιγκ 2, θα γίνει κανονικά η πρώτη αγωνιστική το Σαββατοκύριακο (7-8/11). Έτσι, το ΔΣ της Λίγκας θα συνεχιστεί αύριο (4/11) στις 13:00.
Πλέον οι πιθανότητες έναρξης του πρωταθλήματος είναι αρκετές και θα είναι ευχής έργον να έχουμε σέντρα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, είναι πολύ πιθανό η κατηγορία να ξεκινήσει τον άλλο μήνα, ίσως και αργότερα με ότι συνεπάγεται αυτό για τις ομάδες που ούτως ή άλλως βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Χαρδαλιάς: “Περιμένω προτάσεις από τη SL2 και τη FL”

Στην καθημερινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ για την πορεία της πανδημίας στη χώρα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ρωτήθηκε για τον λόγο που η Πολιτεία δεν έχει ανάψει το πράσινο φως σε άλλες επαγγελματικές κατηγορίες, πλην Super League και Basket League να συνεχίσουν τη δράση.

Και ήταν ξεκάθαρος: «Είναι λάθος να πιστεύει ο κόσμος ότι υπάρχει στοχοποίηση. Τα κριτήρια είναι απόλυτα επιδημιολογικά, κάνουμε αυτά που προτείνουν οι ειδικοί. Είμαστε σε φάση πολύ σημαντικών αποφάσεων που αφορούν και τις αθλητικές δραστηριότητες. Δεν στοχοποιούμε καμία κατηγορία. Θέλουμε να προασπίσουμε το σύστημα υγείας, η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ’ όλα. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις που μπορούν να λειτουργήσουν».

Και συνέχισε: «Στη Super League εφαρμόζονται ευρωπαϊκά πρωτόκολλα με μοριακά τεστ ανά εβδομάδα. Είμαστε ανοιχτοί να μιλήσουμε και για τις άλλες κατηγορίες, αλλά χωρίς να υπάρχουν επιπτώσεις στη δημόσια υγεία. Θέλουμε τα ίδια πρωτόκολλα με τη Super League 1, με τεστ μοριακού ελέγχου. Έχω υπηρετήσει τον αθλητισμό. Δεν μπορώ να ακούω πως μέσα σε ένα μήνα θα καταρρεύσουν όλα. Πρέπει να λάβουμε αποφάσεις για να μην φτάσουμε σε εκατόμβες νεκρών».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop