Παρασκευή 28.01.2022 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Αναμένοντας τις εξελίξεις

ΑΘΛΗΤΙΚΑ30.04.2020 | 1:10 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Στον Α.Ο Τρίκαλα άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις των επόμενων ημερών, προκειμένου να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τα πρωταθλήματα και φυσικά στη συνέχεια να κάνουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Βρισκόμαστε σε μία φάση στασιμότητας για όλο τον ελληνικό αθλητισμό, με το μέλλον να φαντάζει αβέβαιο.

Στην ομάδα των Τρικάλων, κατάφεραν να υλοποιήσουν στο ακέραιο το φετινό στόχο, οι κυανέρυθροι όπως και να έχει θα παίζουν την επόμενη χρονιά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, αλλά υπάρχουν μία σειρά από σοβαρά ζητήματα, τα οποία προβληματίζουν τους διοικούντες.

 

Οι σωστοί προβληματισμοί Αιβάζογλου

 

Ο Ηλίας Αιβάζογλου μιλώντας την Τρίτη στην τηλεδιάσκεψη της SL2/FL με το Λευτέρη Αυγενάκη ήταν ξεκάθαρος, καταθέτοντας τρεις βασικές προτάσεις για την επόμενη ημέρα στα πρωταθλήματα.

Παράλληλα, απευθυνόμενος προς τον υπουργό του ζήτησε να ανακοινώσει άμεσα κάποια πράγματα , αναφορικά με τα έσοδα των κατηγοριών, τα τηλεοπτικά, προκειμένου όπως χαρακτηριστικά είπε : «να δούμε και εμείς εάν θα κατεβάσουμε τις ομάδες μας ή όχι».

 

Αβέβαιο το μέλλον

 

Η αλήθεια είναι ότι πάει να παγιωθεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μία πολύ δύσκολη κατάσταση, καθώς λόγω κορωνοιού οι ομάδες έχουν χάσει πάρα πολλά χρήματα από εισιτήρια, χορηγίες και κινδυνεύουν να χάσουν και τις δύο τελευταίες δόσεις της ΕΡΤ, εάν δεν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Οπότε, μέσα σε όλο αυτό το ζοφερό σκηνικό γίνεται κατανοητό ότι κανένας πρόεδρος, ειδικά ομάδας της SL2 δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να πει με βεβαιότητα το τι θα κάνει τη νέα αγωνιστική σεζόν, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει σοβαρή πιθανότητα από το Φθινόπωρο να βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα δεύτερο κύμα πανδημίας που μπορεί να παγώσει τα πάντα και  πάλι.

 

Συρρικνώνονται τα έσοδα

Σε όλα αυτά, έρχεται και η εισήγηση Αυγενάκη για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών την επόμενη αγωνιστική σεζόν και μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο για τον κορωνοιό.

‘Αρα , δίχως έσοδα από εισιτήρια και διαρκειας, με τα τηλεοπτικά να είναι στον αέρα και όλη αυτή την κατάσταση , σε ένα χώρο που ούτως ή άλλως αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα γίνεται κατανοητό ότι τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.

Σε αυτό το κλίμα βρίσκονται και οι σκέψεις των ανθρώπων του Α.Ο Τρίκαλα, που θα περιμένουν τις εξελίξεις πριν πάρουν την οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον, που θα αφορά κυρίως την οριοθέτηση των στόχων για την επόμενη χρονιά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020