Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Ανάμικτα συναισθήματα από την ισοπαλία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ14.04.2021 | 12:47 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Τα Μετέωρα έκαναν μία ελπιδοφόρα θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε εμφάνιση απέναντι στην Κοζάνη στο ματς που έγινε την Κυριακή και ξεκίνησε και πάλι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική στο οποίο έφεραν ισοπαλία με σκορ 1-1.
Τα συναισθήματα που άφησε το παιχνίδι όσον αφορά το αποτελέσματα είναι ανάμικτα καθώς ναι μεν τα Μετέωρα καίγονταν για τη νίκη αφού δεν είχαν κανέναν βαθμό ως τώρα, αλλά και ο βαθμός της ισοπαλίας έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι πάλι ήταν καλός καθώς θα μπορούσε κάλιστα να είχαν ηττηθεί και πάλι αφού κατάφεραν και ισοφάρισαν στο 95′.
Το καλό είναι ότι σε γενικές γραμμές η εμφάνισή τους ήταν καλή και με πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Τα Μετέωρα σε σχέση με τα τρία παιχνίδια που είχαν δώσει πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος είχαν αρκετές αλλαγές στην διάταξη και στους ρόλους και όχι τόσο στα πρόσωπα.
Το καλό είναι ότι αυτή τη φορά κατάφεραν και δημιούργησαν ευκαιρίες, ενώ στα προηγούμενα παιχνίδια κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει με εξαίρεση το ματς της πρεμιέρας.
Σίγουρα τα Μετέωρα έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία χθες, έδειξαν και μερικά όμως που θέλουν διόρθωση, μπορούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος να είναι πολύ καλύτερα, αλλά τα παιχνίδια που απομένουν είναι μόλις 10 και η συγκομιδή τους μέχρι τώρα είναι κάτι παραπάνω από φτωχή.
Από εκεί και πέρα υπάρχει διάθεση απ’ όλους στο στρατόπεδο της ομάδας να διεκδικήσουν τις όσες πιθανότητες τους αναλογούν ως το τέλος του πρωταθλήματος.
Από τη Δευτέρα η Καλαμπακιώτικη ομάδα μπαίνει στην προετοιμασία του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο Παλαμά την επόμενη Κυριακή που κι αυτό θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος”.
Sportskalampaka.gr

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης