Τρίτη 09.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Άναμμα του δένδρου στην Τοπική Κοινότητα Στουρναρέικων

ΤΟΠΙΚΑ03.12.2018 | 1:51 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή  ξεκίνησε στα Στουρναρέικα το Σάββατο το βράδυ με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, στην πλατεία του Χωριού εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος Πύλης με την συνεργασία της Τ.Κ. Στουρναρέικων και του Δημοτικού Σχολείου Στουρναρέικων.

Σε φωτισμένη και εορταστική ατμόσφαιρα με την ομιλία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Γεωργίου Τζιορτζιώτη, προσφωνώντας την Πρόεδρο της Τ.Κ. Στουρναρέικων κ. Γεωργία Λαμπρογιώργου και τους παρευρισκόμενους, τόνισε αισθάνομαι ζεστά αν και κάνει απόψε εδώ στο όμορφο Χωριό σας  στην Πατρίδα του οπλαρχηγού Νικολάου Στουρνάρη  που σκοτώθηκε στην έξοδο του Μεσολογγίου.

Είμαστε εδώ απόψε για να ανάψουμε όλοι μαζί το Χριστουγεννιάτικο Έλατο.

Τα Χριστούγεννα είναι μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Κάθε χρόνο μας δίνεται η ευκαιρία να αναγεννηθούμε και εμείς με τον Χριστό.

Σαν Δήμος Πύλης, σαν δημοτική Αρχή σύμφωνα με τις οικονομικές μας δυνατότητες  προσπαθούμε να είμαστε κοντά σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Γιατί αν η έδρα του Δήμου η Πύλη είναι η καρδιά του Δήμου μας, όλες οι Τοπικές Κοινότητες είναι οι αρτηρίες που δίνουν το αίμα τους για παραμένει ζωντανός ο Δήμος μας.

Συνεχίζοντας ο κ. Τζιορτζιώτης ανέφερε  ότι οι εκδηλώσεις των Χριστουγέννων έχουν στο κέντρο τους  τα παιδιά.

Φίλες και φίλοι, σε μια εποχή που η καθημερινότητα είναι δύσκολη ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί ας μην αφήσουμε κανέναν συνάνθρωπο  μας να νοιώσει μόνος του.

Σαν Δήμος Πύλης κάνουμε ότι μπορούμε σε αυτήν την κατεύθυνση.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν για να γίνει αυτή η εκδήλωση σήμερα.

Επιτρέψτε μου να μεταφέρω τις ευχές του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα για καλό Μήνα και καλές γιορτές, μικρό πρόβλημα υγείας δεν του επέτρεψε να βρίσκεται κοντά σας.

Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και Αγάπη.

Χρόνια Πολλά.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από την Πρόεδρο της Τ.Κ. Στουρναρέικων κ. Γεωργίας Λαμπρογιώργου, καλωσορίζοντας όλους και τους ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα.

Στην συνέχεια έγινε η φωταγώγηση του Δέντρου από τον Αντιδήμαρχο Γεώργιο Τζιορτζιώτη εν μέσω πυροτεχνημάτων που φώτισαν τον ουρανό, δίνοντας ένα εορταστικό τόνο στην γιορτή σε όλη την μεγαλοπρέπεια  ακολούθησαν τα παιδιά του Δημοτικού  Σχολείου Στουρναρέικων όπου τραγούδησαν τα κάλαντα υπό την καθοδήγηση  της κ. Μαρία Καλύβα. Τέλος προσφέρθηκαν δώρα στα παιδιά και γλυκά αλλά και σε όλους.

Παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, Παιδείας κ Σωτήρης Αγγέλης, Οικονομικών κ. Αθανάσιος Κωστάκης, η κ. Λαμπρινή Οικονόμου,  η Πρόεδρος της Τ.Κ. Στουρναρέικων κ. Γεωργία Λαμπρογιώργου, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βασίλειος Αναγνώστου, κ. Κων/νος Κρούπης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης