Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αναμορφώνεται το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

ΑΘΛΗΤΙΚΑ09.04.2024 | 5:10 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Συνεχείς και με γοργούς ρυθμούς οι προετοιμασίες αναμόρφωσης του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων. Εν όψει της ονοματοδοσίας του ως «Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων Χρήστος Παπανικολάου – Σοφία Σακοράφα», το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, ο Δήμος Τρικκαίων έχει ξεκινήσει σειρά αναμορφωτικών εργασιών: το πράσινο, οι πινακίδες, οι τοίχοι, ο φωτισμός, ο περιβάλλων χώρος, λεπτομέρειες για την είσοδο – έξοδο πολιτών, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Δήμος Τρικκαίων επιδιώκει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλο τον χώρο του Σταδίου, με αφορμή τη συγκεκριμένη τελετή ονοματοδοσίας, που αποδίδει ύψιστη τιμή στους δύο τρικαλινούς παγκόσμιους πρωταθλητές στον στίβο.
Την Τρίτη 9 Απριλίου έγινε μια ακόμη συνάντηση των συναρμόδιων αντιδημάρχων Γιώργου Καταβούτα, Μιχάλη Λάππα, Παναγιώτη Ντιντή, Τάκη Παζαΐτη και της εντεταλμένης συμβούλου Δημοσίων Σχέσεων Εφης Λεβέντη, μαζί με υπηρεσιακά στελέχη, προκειμένου να ελέγχεται η πρόοδος των εργασιών και να επιλύονται τάχιστα τυχόν ζητήματα που ανακύπτουν.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης