Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αναπτυξιακή Μελέτη για το Φράγμα της Μεσοχώρας

ΤΟΠΙΚΑ18.11.2019 | 12:49 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Σε ευρεία σύσκεψη σχετικά με την Αναπτυξιακή Μελέτη για  το Φράγμα της Μεσοχώρας  από Αρμόδιους Μελετητές(Αρχιτέκτονες -Πολεοδόμους) προχώρησαν στο δήμο Πύλης.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  Πύλης παρουσία του Δημάρχου κ. Κων/νου Μαράβα , του Αντιδημάρχου Έργων κ. Σωτηρίου Χατζή, του επιβλέποντα μηχανικό της μελέτης κ. Σπύρου Αποστολόπουλου, του Προέδρου της Τ.Κ. Μεσοχώρας κ. Αθανασίου Σακκά, του Προέδρου της Τ.Κ. Αρματωλικού κ. Παναγιώτη Τεντολούρη, του Προέδρου της Τ.Κ. Παχτουρίου κ. Παναγιώτη Μπόλη, του δημοτικού Συμβούλου κ. Πέτρου  Σακελλάρη και τους  Αρμοδίους  Μελετητές, Αρχιτέκτονες – Πολεοδόμοι κ. Πολύμνια Τορτοπίδη  και τον κ. Μιχάλη Κανταρτζή   ώστε να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις γύρω από τη μελέτη που θα καθορίσει σημαντικά τα επόμενα χρόνια της περιοχής του φράγματος.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης οι μελετητές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους τοπικούς παράγοντες ώστε να σχηματίσουν μία πλήρη εικόνα για την περιοχή. Μάλιστα αναμενόταν χθες να ολοκληρωθεί και ο αντίστοιχος επιτόπιος έλεγχος ώστε να καταγραφούν οι καλύτερες δυνατές προτάσεις. Συνεπώς, η μελέτη προχωράει και σε αυτή θα βασιστεί ένα μεγάλο μέρος των σχεδιασμών για το φράγμα Μεσοχώρας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης