Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ανάρτηση Αβραμόπουλου για τα 3 χρόνια από τον θάνατο του Χρ. Σινάνη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ29.05.2024 | 4:42 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τα τρία χρόνια από τον θάνατο του Χρήστου Σινάνη έκανε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Σε αυτή αναφέρει:

Σήμερα συμπληρώνονται τρία χρόνια χωρίς τον Χρήστο Σινάνη, τον πρωτοπόρο εκείνο άνθρωπο, που με την πολύπλευρη προσφορά του άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον τόπο μας που τόσο αγάπησε. Ο Χρήστος Σινανης υπήρξε ένας οραματιστής Δήμαρχος που κατάφερε από τη μια να μετονομάσει το Δήμο μας σε Δήμο Μετεώρων δημιουργώντας μια ισχυρή ταυτότητα εξωστρέφειας και από την άλλη μαζί με τον Μητροπολίτη μας Κυρό Σεραφείμ κατάφεραν να υπάρχει σήμερα η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων. Δύο σημαντικές κινήσεις που άλλαξαν την ιστορία του τόπου μας. Δεν πρόκειται να ξεχάσω όμως ποτέ τον φίλο και άνθρωπο Χρήστο Σινάνη. Για εμένα θα παραμένει πάντα ο άνθρωπος που με ενέπνευσε να ασχοληθώ με τα κοινά και πάντοτε οι αρχές, οι αξίες του και η απέραντη καλοσύνη του θα οδηγούν τα βήματα μου. Σήμερα τρία χρόνια μετά την μεγάλη του απώλεια ως Δημοτική Αρχή δουλεύουμε καθημερινά, προκειμένου να δικαιώσουμε το όραμα του φυσικού μας ηγέτη, του Δημάρχου της καρδιάς μας, για ένα Δήμο σύγχρονο, ανθρώπινο και λειτουργικό που θα απαντά στις ανάγκες των πολιτών. Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε όλα εκείνα τα έργα που ο ίδιος οραματίστηκε και έβαλε τις βάσεις υλοποίησης τους όπως είναι το Open Mall, η σύνδεση του νέου δικτύου ύδρευσης, η ανάπλαση του κέντρου της Βασιλικής, τα μονοπάτια σε Γάβρο και Αγ. Δημήτριο και το αναρριχητικό κέντρο via Ferrata. Αλλά και το “Πάρκο Χρ. Σινάνης” με το οποίο η πόλη της Καλαμπάκας θα αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο χώρο αναψυχής για όλες τις ηλικίες. Δήμαρχε Χρήστο Σινάνη δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης