Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αναρτώνται τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ06.04.2024 | 2:32 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ανακοινώθηκε από τον διοικητή της ΑΑΔΕ, η ημερομηνία για την ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ των ιδιοκτητών ακινήτων  για το 2024 στο taxisnet.

Όπως γνωστοποίησε ο Γιώργος Πιτσιλής «τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ – αν δεν έχουμε κάτι απρόβλεπτο- θα αναρτηθούν από την Κυριακή το βράδυ. Αυτή η εφαρμογή (εννοεί την myAADEapp) θα βοηθήσει τους πολίτες να δουν τον ΕΝΦΙΑ στο κινητό τους. Και να πληρώσουν τον φόρο αυτόν οι πολίτες από το κινητό τους χωρίς ταυτότητα οφειλής και χωρίς να περιμένουν να πιστωθεί η πληρωμή την επόμενη ημέρα .Γενικά αυτή η εφαρμογή προσφέρει στους πολίτες άμεση, εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στις υπηρεσίες μας» τόνισε μιλώντας στο MEGA.

«Άρα μπορεί να δει κανείς τις οφειλές του και να τις πληρώσει με IRIS ή με κάρτα και να πιστωθούν αμέσως. Αλλά και να παίρνει ο πολίτης τα μηνύματα που θέλουμε – την ενημέρωση που χρειάζεται να έχει  από εμάς …υποχρεώσεις που έρχονται / γενικές ενημερώσεις, για παράδειγμα εάν βγήκαν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ. Όσοι έχουν κατεβάσει την εφαρμογή  θα πάρουν ένα push notification που λέμε στα αγγλικά» συμπλήρωσε.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης