Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ανασκόπηση από τον Δήμαρχο Μετεώρων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ26.02.2024 | 5:18 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε μία ανασκόπηση του Φεβρουαρίου προχώρησε τις προηγούμενες μέρες με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Όπως τόνισε ξεκινώντας «Συμπληρώνουμε 55 μέρες ως νέα Δημοτική Αρχή και ήδη μπορώ με περηφάνια να πω ότι όλο αυτό το διάστημα έχουμε να επιδείξουμε «μικρές καθημερινές νίκες» που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα του πολίτη».

Ακολούθως αναφέρθηκε στα όσα έχουν γίνει και στα θέματα που έχουν προχωρήσει, ενώ αναφερόμενος στα χρέη του Δήμου σημείωσε πως «Εκείνο που θέλω να γνωρίζετε είναι ότι δεν ψάχνουμε άλλοθι, ούτε είμαστε εδώ για να επιρρίψουμε ευθύνες. Θέλω να έχετε όλη την εικόνα και να γνωρίζετε με κάθε λεπτομέρεια την κατάσταση που έχουμε παραλάβει και πάνω στην οποία καλούμαστε να κινηθούμε. Εκείνο όπως που θέλω να ξέρετε είναι ότι παρά τα μεγάλα προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν, εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε όσα υποσχεθήκαμε».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης