Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ανασκόπηση μήνα για τον Δήμαρχο Μετεώρων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ01.04.2024 | 12:13 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την καθιερωμένη ανασκόπησή του μήνα έκανε την Κυριακή με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων στάθηκε στη συνάντηση των Αυτοδιοικητικών της Θεσσαλίας με τον Πρωθυπουργό, όπου παρουσίασε και το σχέδιο ανασυγκρότησης του Δήμου, τις χρηματοδοτήσεις που λήφθηκαν για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες, αλλά και την επίσκεψη του Υφυπουργού Υποδομών Ν. Ταχιάου και τις εξελίξεις που έφερε για την γέφυρα Διάβας και άλλα έργα.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος στάθηκε στην ενδυνάμωση του Δήμου και την συμμετοχή του στα θεσμικά όργανα των Δήμων, στις επιτυχημένες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και την προβολή που αυτές έφεραν στον Δήμο, όπως επίσης και τις ενέργειες που έχουν γίνει για την ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος.

Ασφαλώς, δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στην αναγνώριση του γεωπάρκου Μετεώρων – Πύλης, ενώ κλείνοντας σημείωσε πως «μπορεί τα προβλήματα που έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε να είναι πολλά ωστόσο μέσα από τη σκληρή καθημερινή δουλειά, τη συνεργασία και τη δική σας κατανόηση θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας και να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο, ανθρώπινο και λειτουργικό Δήμο».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης