Κυριακή 26.05.2024 | Εορτάζουν: Αλφαίος, Καρπός, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ανάστασης Ημέρα, Ανάτασης Αρχή

Ανακοινώσεις διάφορες08.05.2024 | 9:56 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Χριστός Ανέστη!
Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες!
Χρόνια πολλά σε κάθε τρικαλινό και τρικαλινή, σε κάθε επισκέπτη/τρια του τόπου μας, σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, σε κάθε άνθρωπο που νιώθει το νόημα της Αγάπης, τη βαθύτατη σημασία μιας πνευματικής μέθεξης.
Το Πάσχα εν μέσω άνοιξης, αποτελεί στη χώρα μας συμβολικό, αλλά και ουσιαστικό αφετηριακό σημείο, που μεταλαμπαδεύει φως, ελπίδα, αισιοδοξία.
Περάσαμε πολλά το τελευταίο διάστημα.
Παλέψαμε, όμως, μαζί και θέσαμε ως στόχο το να βελτιώσουμε τις ζωές μας. Ξεκινήσαμε ένα όμορφο ταξίδι, μια προσπάθεια να εργαστούμε σκληρά για τα Τρίκαλα και τα χωριά μας.
Το αισιόδοξο μήνυμα της Ανάστασης, η γαλήνη και η πνευματική ανάταση, μας οδηγούν στο να μπορέσουμε να χαράξουμε πιο στέρεα, ακόμη περισσότερους δρόμους σιγουριάς για το μέλλον.
Με συνεργασία και σκληρή δουλειά, με εφόδια την έγνοια για τον άνθρωπο και την αγάπη για τον τόπο μας, προσθέτουμε συνεχώς μικρές και μεγάλες ψηφίδες στο ψηφιδωτό ενός σύγχρονου Δήμου Τρικκαίων.
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους και σε όλες, η Υγεία, η προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, να κυριαρχούν.
Χρόνια πολλά!
ΝΙΚΟΣ ΣΑΚΚΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης