Τρίτη 29.11.2022 | Εορτάζουν: Φαίδρα, Φαιδρούλα, Φαιδρίνα, Φιλούμενος, Φίλος, Φιλουμένη, Φιλομίνα, Φιλομίλα, Φιλομίλη, Φίλη

Αναστάτωση στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης

ΔΙΕΘΝΗ07.08.2018 | 4:23 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, όταν ένας άντρας , αγνώστων στοιχείων και χωρίς σχετική άδεια φέρεται να προσπέρασε την ασφάλεια στον τερματικό σταθμό 1 και να εξαφανίστηκε. Ομαλοποιείται σταδιακά η κατάσταση.

Τμήματα του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης εκκενώθηκαν και η επιβίβαση διακόπηκε σε ορισμένες περιοχές του, ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδιακή αστυνομία.

«Τουλάχιστον ένα πρόσωπο εισήλθε στη ζώνη ασφαλείας χωρίς να έχει τη σχετική άδεια» δήλωσε στο Reuters εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας.

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa, ο κύριος κόμβος της οποίας βρίσκεται στη Φρανκφούρτη, ανέφερε μέσω του Twitter πως η επιβίβαση διακόπηκε στα επίπεδα Α και Ζ του Τέρμιναλ 1 του αεροδρομίου.

Με ανάρτησή του στο Twitter, το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης γνωστοποιεί πως οι έρευνες των αρχών ολοκληρώθηκαν και ήρθη ο αποκλεισμός τμημάτων του αεροδρομίου.

«Ευχαριστούμε όλους τους επιβάτες και το προσωπικό του αεροδρομίου για την κατανόηση και την πειθαρχημένη συμπεριφορά τους» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης