Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ανασύνταξη δυνάμεων για τον ΑΟ Τρίκαλα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ12.03.2024 | 6:21 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ έχουν ρεπό σήμερα, Τρίτη 12/3, μετά τον δυνατό αγώνα με τον Εθνικό Κεραμιδίου . Το ερχόμενο Σάββατο 16/3, η ομάδα θα πάρει άνευ αγώνα τους τρεις βαθμούς, καθώς η Φήκη, με την οποία ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστεί, έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η ομάδα θέλει να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση, έτσι ώστε να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Σχεδόν οι μισές ομάδες της Γ’ Εθνικής θα υποβιβαστούν φέτος, λόγω της αναδιάρθρωσης που έχει αποφασιστεί. Θυμίζουμε ότι υποβιβάζονται οι 7 τελευταίες ομάδες και ο 11ος της βαθμολογίας θα δώσει μπαράζ παραμονής.
Ο ΑΟΤ θέλει να αποφύγει αυτό το σενάριο και να παραμείνει στην κατηγορία.

Η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τετάρτη 13/3. Την Πέμπτη 14/3 ίσως δοθεί κάποιο φιλικό παιχνίδι με τοπική ομάδα, ενώ την Παρασκευή 15/3 και το Σάββατο 16/3 επίσης θα γίνουν προπονήσεις.

Το διήμερο Κυριακή 17/3 και 18/3 Δευτέρα θα δοθεί άδεια στους ποδοσφαιριστές λόγω της Αποκριάς.

Από την Τρίτη 19/3, η ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα με την ΑΕ Λευκίμμης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24/3 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Ο ΑΟΤ θέλει πάση θυσία να κερδίσει αυτό το παιχνίδι, έτσι ώστε να έχει βαθμολογικό κέρδος έναντι των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης