Κυριακή 09.05.2021 | Εορτάζουν: Χριστόφορος, Χριστοφόρης, Φόρης, Χριστόφης, Χριστοφία, Χριστοφίνα, Ησαΐας

Αναβάθμιση παιδικών χαρών από τον Δήμο Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ08.08.2019 | 4:31 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Στην αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου προχωρά ο Δήμος Μετεώρων, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούνται από τα παιδιά.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον Δήμο προχώρησε η αναβάθμιση των παιδικών χαρών σε 17 Κοινότητες, ενώ αναμένεται και η πιστοποίηση δύο επιπλέον χώρων στην Καλαμπάκα.

Στην ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται:

«Ο Δήμος Μετεώρων με μία συντονισμένη προσπάθεια όλων των αρμόδιων υπηρεσιών του, αλλά και μια σειρά διαπροσωπικών επαφών, κατάφερε να ενταχθεί σε προγράμματα και να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για την αναβάθμιση παιδικών χαρών. Η Δημοτική Αρχή μερίμνησε ώστε οι δημόσιοι αυτοί χώροι να γίνουν ελκυστικοί και πάνω απ’ όλα ασφαλείς για τα παιδιά και τους συνοδούς τους.

Νέα πιστοποιημένα όργανα τοποθετήθηκαν σε 17 παιδικές χαρές του Δήμου μας στις Κοινότητες: Χρυσομηλιάς, Ασπροκκλησιάς, Κονισκού, Παναγίας, Αγιόφυλλου, Αμπελίων, Κλεινοβού, Σαρακίνας, Καστανιάς, Καλομοίρας, Καστρακίου, Αύρας,  Γλυκομηλιάς, Ξηρόκαμπου, Αγναντιάς, Γάβρου, Ελαφίου.

Έτοιμη προς πιστοποίηση είναι πλέον η παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Καλοστύπη και Αναλήψεως και σε λίγες μέρες θα παραδοθεί και η παιδική χαρά στην πλατεία Κόκα Ρόκα στην Καλαμπάκα.

Αναβαθμίστηκε επίσης και η παιδική χαρά πλησίον του πάρκου της Θεόπετρας και στην πλατεία της Κρανιάς.

Τέλος, εντός των προσεχών ημερών, θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την αναβάθμιση παιδικών χαρών στη Βασιλική, στη Διάβα και στην Οξύνεια».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop