Παρασκευή 09.12.2022 | Εορτάζουν: Άννα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα, Αννέτα, Ανναμπέλλα, Ανναμαρία, Αννούλα, Ανέζα, Ανεζούλα, Άννη

Αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κ.Υ. Καλαμπάκας

ΤΟΠΙΚΑ16.08.2018 | 2:09 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την εκπόνηση της μελέτης για την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας ολοκλήρωσε  η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος Κώστας Αγοραστός ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο έργο υποστήριξε τα εξής:

«Έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι εμείς συνεργαζόμαστε μέσα από δυνατές διαδικασίες συνέργειας και καταφέρνουμε να φτάνουμε πιο γρήγορα σε αποτελέσματα. Για το λόγο αυτό συνεργαστήκαμε με το Υπουργείο Υγείας  και αναλάβαμε να εκπονήσουμε τη μελέτη στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας που αφορά την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθούμε και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και πέρα των ορίων των αρμοδιοτήτων μας μέσω προγραμματικών συμβάσεων. Η μελέτη αυτή ολοκληρώθηκε και οδηγεί σε ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 317.000 ευρώ.

Ένα έργο το οποίο θα προσπαθήσουμε να το εντάξουμε στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας μαζί με το έργο για την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων στον Κέντρο Υγείας της Πύλης. Δυο έργα χρήσιμα και ουσίας    για την περιοχή της Π.Ε. Τρικάλων».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης