Κυριακή 25.02.2024 | Εορτάζουν: Ρήγας, Ρηγίνος, Ρήγος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Λωξάνδρα, Λωξάντρα Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Άξιος, Άξια

Συνάντηση του Υφυπουργού Δικαιοσύνης Γ. Μπουγά με τον Δήμαρχο Μετεώρων Λ. Αβραμόπουλο

Αναβαθμίζεται σε Πρωτοδικείο το Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας

ΤΟΠΙΚΑ02.02.2024 | 4:48 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας σε Πρωτοδικείο ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιάννης Μπουγάς σε συνάντηση που είχε το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Υφυπουργός κ. Μπουγάς αναγνώρισε την δυναμική που έχει ο Δήμος Μετεώρων και επεσήμανε ότι η Καλαμπάκα αναβαθμίζεται σε περιφερειακή έδρα του Πρωτοδικείου Τρικάλων. Ο Δήμαρχος με τη σειρά του δεσμεύτηκε να αναλάβει τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση της κτιριακής υποδομής του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας προκειμένου να μπορεί να υποστηρίξει τις υπηρεσίες της νέας δικαστικής δομής που δημιουργείται.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για τον Δήμο Μετεώρων καθώς σε συνάντηση που είχα με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιάννη Μπουγά μου ανακοίνωσε την αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας σε περιφερειακή έδρα του Πρωτοδικείου Τρικάλων.».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης