Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Αναβαθμίζεται το Στάδιο της Καλαμπάκας

ΤΟΠΙΚΑ24.03.2021 | 3:23 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αναβαθμίζεται αισθητικά και λειτουργικά, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το εθνικό στάδιο της Καλαμπάκας. Το επόμενο διάστημα δημοπρατείται η συντήρηση και ανακαίνιση των αποδυτηρίων του γηπέδου καθώς και η  στεγανοποίηση της επιφάνειας των κερκίδων. Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας δρομολογεί ένα ακόμη χρήσιμο έργο για τη λειτουργική αναβάθμιση του σταδίου της Καλαμπάκας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας. «Χρηματοδοτήσαμε με 400.000 ευρώ την τοποθέτηση ταρτάν και με το νέο έργο αποδίδουμε ένα λειτουργικό, ασφαλές και σύγχρονο αθλητικό κέντρο για τους αθλητές και τους  πολίτες. Τα περισσότερα από 120 αθλητικά έργα, συνολικού προϋπολογισμού άνω των  50 εκατομμυρίων ευρώ, που υλοποιήσαμε ή βρίσκονται σε εξέλιξη, αναδεικνύουν την Περιφέρεια Θεσσαλία σε πρώτη  αθλητική Περιφέρεια στη χώρα» προσθέτει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή