Κυριακή 28.02.2021 | Εορτάζουν: Κύρα, Κυρά, Κυράτσα, Κυράτσω, Κυράτση, Κυρατσούδα, Μαριάννα

Αναβλήθηκε η εκδήλωση με τον Δ. Παπαδημούλη

ΤΟΠΙΚΑ23.02.2019 | 1:00 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Σε αναβολή της εκδήλωσης με τον αντιπρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή κ. Δημήτρη Παπαδημούλη, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή το πρωί στο «Φρούριο», προχώρησε η νομαρχιακή επιτροπή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα, πάντως, με σχετική ενημέρωση η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία, κάτι που θα καθοριστεί από τις αυξημένες υποχρεώσεις του κ. Παπαδημούλη και θα κινηθεί γύρω από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την ανάγκη για προοδευτικές συμμαχίες, ενάντια στο νεοφιλελευθερισμό και τις ακροδεξιές δυνάμεις, για μία δημοκρατική και κοινωνική Ευρώπη. Πάντως, η στόχευση για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ παραμένει η ίδια, ώστε όταν γίνει τελικά η επίσκεψη να γίνει εφικτό να προστεθούν στο πρόγραμμα συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό των επισκέψεων πάντως, αυτός δεν σταματά στον επαναπρογραμματισμό της επίσκεψης του κ. Παπαδημούλη, αλλά γίνονται κινήσεις έτσι ώστε και άλλα στελέχη του κόμματος να έρθουν στο Νομό το ερχόμενο διάστημα. Την ίδια στιγμή, επιχειρείται όσον πλησιάζουμε προς τις κάλπες του Μαΐου, να βρεθεί στην πόλη κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης. Μπορεί οι συζητήσεις να είναι στην αρχή ακόμη, αλλά θα επιδιωχθεί μέσα στο επόμενο διάστημα να «κλείσει» και αυτή η επίσκεψη.

Την ίδια στιγμή στελέχη και κλιμάκια του κόμματος συνεχίζουν να «οργώνουν» τα χωριά του Νομού, ερχόμενοι σε επαφή με τους πολίτες, ενημερώνοντας τόσο για τη σημασία της ευρωκάλπης, όσο και για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Παράλληλα, καταγράφουν τα παράπονα που υπάρχουν έτσι ώστε να λυθούν προβλήματα που τυχόν υπάρχουν.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop