Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αναβολή στην ανακοίνωση του νέου κατώτατου μισθού

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ27.03.2024 | 11:06 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ρυθμίσεις που αφορούν την Golden Visa, τον ΕΝΦΙΑ, τις φορολογικές δηλώσεις αλλά και την απόφαση για την αύξηση του κατώτατου μισθού των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, «παγώνουν» με την εκκίνηση της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Η συζήτηση θα διαρκέσει, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής, έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Όπως είπε κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, «Αν είναι σε εξέλιξη η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας δεν μπορεί να γίνει υπουργικό συμβούλιο. Θα γίνει μετά το πέρας της συζήτησης».

Κατά συνέπεια η ανακοίνωση της αύξησης του κατώτατου μισθού, αναβάλλεται και αναμένεται να γίνει στο αμέσως επόμενο διάστημα. Σημειώνεται πως η πιθανότερη εκδοχή φέρει τον νέο κατώτατο μισθό κοντά στα 830 ευρώ γεγονός που θα επηρεάσει 19 επιδόματα, μεταξύ των οποίων το επίδομα ανεργίας που λαμβάνουν περίπου 140.000 άνεργοι.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης